Увага!

Дорогі друзі!

Ви отримали це повідомлення тому, що ви є у списках груп нашого чудового Мистецького Хабу, але так і не заповнили анкету учасника, про що ми дуже сумуємо...

За вимогою нашого головного донора, ВСІ без виключення, хто беруть участь в наших активностях, повинні пройти анкетування. В іншому випадку, де-юре, вас немає на занятті, а отже ми не можемо відзвітуватися. Нам дуже прикро, що ми не можемо підтвердити нашим партнерам вашу присутність на заняттях документально.

Тож ми вимушені запропонувати ваше місце іншій дитині або дорослому із списку очікування... Нам дуже шкода з вами розлучатися, тому, якщо ви вирішите заповнити анкету онлайн та підписати її до 19:00 12.08.22 (п'ятниця), ми будемо щасливі залишити вас у списках. Якщо ви зараз у відїзді та не можете підписати анкету, ми просимо хоча б про онлайн заповнення.

Анкету необхідно заповнити та підписати всього лише один раз.

Друзі, якщо ви або ваші діти вже займаються/займалися у нашому проєкті, будь ласка, заповніть реєстраційну форму нижче. УВАГА! ОКРЕМА реєстраційна форма заповнюється на КОЖНУ окрему дитину чи дорослого. Це обов'язкова вимога від наших донорів, щоб ми могли і надалі проводити заняття для вас та ваших дітей.

Тисніть кнопку нижче:

Якщо ж у вас змінилися плани і ви більше не відвідуватимете наш Хаб, просто ігноруйте це повідомлення. Ми були щасливі з вами творити та навчатися!