Кременчук. Анонс занять з робототехніки для дітей ВПО

Цікаві заняття для Вас та Ваших діточок у Кременчуці! УВАГА! За підтримки та зусиллями небайдужих людей Ви можете відвідувати ці заняття ВІЛЬНО. Однак, якщо Ви регулярно пропускаєте заняття, або не з'явитеся на перше заняття без попередження, ми залишаємо за собою право запросити на Ваше місце людину зі списку очікування.

Тематичні техно-тижні

Студія технічної творчості для дітей "ТехноШа" запрошує юних геніїв на традиційні літні тематичні тижні!


1️⃣ Для дітей віком 7-10 років  - тематичні тижні з робототехніки. Що це таке: цілий тиждень створення роботів на задану тему. Будуть тижні роботів-динозаврів, роботів-помічників, роботів-міського транспорту, та інші. Кожен тиждень - нова тема.

Пн-Пт о 15:00

2️⃣ Для дітей віком 9-13 років - кожного тижня нова тема, а також в програмі: тиждень 2Д-графіки, тиждень програмування, тиждень відеомонтажу, тиждень 3Д-моделювання та ін.

Пн-Пт о 16:00


Заняття безцінні, але зараз Ви можете відвідувати їх вільно!


Де? Студія технічної творчості для дітей “ТехноШа”, вул. Майора Борищака,12, 1й поверх.


Міні-садок, розвиваюча група

🎯 Міні-садок - розвиваюча група - з понеділка по п'ятницю 9:00-12:00, це - 3 години: соціалізації, вільного спілкування, розвиваючих занять, робототехніки, рухливих ігор і т.д. А також це - 3 години вільного часу для матусь :) 


Заняття безцінні, але зараз Ви можете відвідувати їх вільно!


Де? Студія технічної творчості для дітей “ТехноШа”, вул. Майора Борищака,12, 1й поверх.


Робототехніка

Робототехніка для маленьких геніїв :)


На  заняттях познайомимось зі справжніми рОботами, розберемось як змусити роботів виконувати те, що хоче людина, навчимось їх програмувати.  


Для дітей 5-7 років

Коли і де? Щосуботи о 14:30, Студія технічної творчості для дітей “ТехноШа”, вул. Майора Борищака,12, 1й поверх.


Проєкт втілюється громадською організацією “Художників “Пектораль”  та Студією технічної творчості для дітей "ТехноШа", зусиллями найкращих професіоналів, волонтерів