Вересень 2023

💙💛ТРИ! ДВА! ОДИН! ПЕРЕРЕЄСТРАЦІЯ на осінні заняття! Це сталося друзі!!!

Запрошуємо Вас та Ваших діточок до нашого Art & Health HUB на оновлені заняття! Мерщій реєструйтеся і отримаєте запрошення вже цього тижня!!! 

Мега-цікаві та насичені дозвіллєві активності від кращих, самовідданих профі!

З розкладом найчудовіших занять Ви можете ознайомитися тут: 

ДОРЕЧІ! Цей канал призначений для оперативного інформування батьків та учасників про зміни в розкладі, нові майстер-класи та заняття. Обов'язково підпишіться! 

Заняття безцінні, але сьогодні Ви маєте можливість відвідувати їх вільно завдяки підтримці Save the Children, Міжнародної організації з міграції та Rotary Club Poltava.

Будьте УВАЖНІ:

✔️Якщо Ви не пройдете перереєстрацію, це означатиме, що Ви припиняєте відвідувати наші активності. На Ваше місце будуть запрошені інші учасники. А вашу інформацію виключено зі списків груп. 

✔️Реєстрація/перереєстрація ще не дає права на відвідування занять. Вам прийде запрошення на пошту або в СМС 9-10.09

✔️Якщо Ви здійснюєте перереєстрацію і бажаєте продовжити відвідування занять напишіть, будь ласка, ВСІ заняття в порядку пріоритетності, коли відповідатимете на питання, які заняття Ви вже відвідуєте.

Наприклад, якщо Ви хочете продовжити відвідувати "Малювання" та "Музику" і "Музика" для Вас важливіша, напишіть: "Музика, Малювання". Якщо у нас буде дилема на яке заняття Вас запросити, ми запросимо, в першу чергу, на "Музику".

✔️Всі списки очікування будуть видалені.

✔️Ми докладемо всіх зусиль, щоб запросити на заняття дітей та дорослих, які перебували у списках очікування.