Інформування

Друзі, дехто з вас зіштовхнувся з проблемою поінформованості... Прийшов на заняття, а двері зачинено...

Ми намагаємося інформувати вас про всі зміни своєчасно, заздалегідь, за кілька годин щонайменше. Однак, відповідальність за прочитання повідомлень покладаємо на вас, друзі.

Нажаль не існує такого каналу інформації, який батьки 100% читатимуть...

Тому ми обрали той, який підходить нам з точки зору економії ресурсів (людських, часових, фінансових).

Це ТЕЛЕГРАМ-канал для батьків: https://t.me/ArtAndHealthHUB

Чому його?

- тут ми найшвидше ділимося оперативною інформацією: зміни у розкладі тощо.
- тут ви найшвидше дізнаватиметеся про разові події, майстер-класи, екскурсії, виставки для вас та ваших дітей.
- тут ми знайомимо вас із нашими супергероями-викладачами і нашою діяльністю, щоб ви краще розуміли, куди ходять ваші діти.

Тобто у цьому каналі немає сміття, політики, реклами, шуму. Все по суті. Для вас і ваших діток.

А ви відправляли СМС / e-mail / поштових голубів раніше...

- ми використовуємо додаткові способи інформування про особливо важливе, а також під час запрошення до нових груп. Про зімни у розкладі через СМС чи листи ми інформуємо тільки У ВИКЛЮЧНИХ ВИПАДКАХ.

Мені незручно в Телеграмі, можна на Вайбер?... / У мене немає місця на телефоні.. / Мені той Телеграм весь час бемкає.. / Ви повинні телефонувати і попереджувати...

Це для ваших діточок, друзі. Вони вільно відвідують заняття у найчудовішому проєкті для дітей у місті, області, Україні...
Звільніть 30 мегабайт у своєму смартфоні. Видаліться з усіх пабліків або поставте їх на беззвучний режим, а тільки наш залиште... Ми надсилаємо в десятки разів менше повідомлень, ніж будь-який паблік. І всі - по суті.

У проєкті одночасно займається більше 700 дітей та дорослих. Якщо ми вирішимо усім зателефонувати і щось розповісти протягом 30 секунд то тільки на це ми витратимо 350 хвилин або майже ШІСТЬ годин поспіль. А коли ж заняття проводити?)))

І все ж таки, якщо з якихось, релігійних, етичних, психологічних чи інших переконань ви не можете приєднатися до нашого телеграм каналу, на сайті ви завжди знайдете розклад занять. Помаранчевий колір означає, що заняття ПРИЗУПИНЕНЕ, жовтий - ЗМІНА ЛОКАЦІЇ, ЧАСУ, або НОВА група, яка скоро стартує. Всі інші заняття - активні. Також на сайті є актувальна інформація щодо списків дітей і дорослих, зарахованих на заняття. А ви вже переконалися, що завтрашнє заняття, яке відвідуєте ви чи ваша дитина, в силі?

П.С. Це що у вас три різних канали??? - Ні, це три кнопки на сторінці, щоб ви точно не пропустили. Кожна веде на один і той же, єдиний Телеграм-канал для всіх учасників проєкту.

NEW Розклад занять Art & Health HUB
Списки дітей, які зараховані на заняття
Списки дорослих

П.П.С Розклад занять, списки дітей та дорослих, форма повідомлення про відсутність на заняттях та інша корисна інфа - у закріпленому повідомленні у нашому телеграм-каналі. Завжди у доступі.