Анонс спортивної гімнастики з Денисом Даніловим

А як щодо спортивної гімнастики? 

Для дітей гімнастика дуже корисна, оскільки сприяє розвитку моторики, зміцненню м'язів, покращенню розумових здібностей та координації рухів. Крім того, вона допомагає виховувати в дітей наполегливість та самодисципліну.

Сьогоднішній анонс занять хабу Art&Health Hub by Zelo у Харкові саме про нові заняття зі спортивної гімнастики з Денисом Даніловим. Наш талановитий тренер має вражаючий 10-річний стаж роботи з дітьми та молоддю, педагогічну освіту за напрямом “Фізичне виховання”, та багато успішних проєктів у Харкові, спрямованих на розвиток гімнастики.

Для Дениса фізичне виховання та педагогіка - не просто робота, а щось, що він дійсно любить.

Тож діти та молодь мають унікальну можливість отримати професійну підтримку та індивідуальний підхід в розвитку своїх спортивних навичок.

Заняття відбуватимуться в затишному та безпечному середовищі, з урахуванням усіх необхідних вимог та  проходитимуть на території СК “Металіст”, вул. Плеханівська, 65.

Заняття безцінні, але сьогодні ви можете відвідувати їх вільно.

УВАГА! При реєстрації, оберіть один або кілька варіантів відвідування занять з гімнастики. Плануємо, що у Ваших діточок буде можливість хоча б раз на тиждень відвідувати такі заняття. Будь ласка, не обирайте всі варіанти. Тільки зручні Вам.