Втрачена екскурсія

“Я так і знала, що ви кидали!”

“Сначала прігласіть, а потом отказать! Вам нє жалко дєтєй, коториє билі пад абстрєламі!”

“Я вже взяла відпустку за свій рахунок, щоб поїхати на екскурсію…”

“Я інвалід, чому мене не беруть?”

“Мою подругу вже двічі запросили! У вас упереджене ставлення до людей!” 

Цифри. Це все що цікавить людей, більшою мірою, які допомагають, друзі, вам бути у проєкті безкоштовно. Тільки уявіть, нам необхідно охопити більше 3000 дітей за лічені місяці проєкту. Одночасно ж відвідувати всі локації у Полтаві може лише 800…

Тож, рішення - через місяць всіх відрахувати з занять, і набрати новеньких, яких у нас ду-у-у-уже багато у списку очікування. Але ми не відрахували жодного з цієї причини. Натомість, силою та ентузіазмом небайдужих людей ми вигадуємо все нові і нові події, активності, екскурсії, щоб залучити нових дітей та дорослих, при цьому надавши кожному з вас можливість продовжувати відвідувати проєкт. Деякі діти з нами більше року, відвідують більше 4 видів занять. Як і їх батьки.

Ми щасливі, що можемо передати частину своєї душі, досвіду, знань, часом, неординарних, часом, унікальних, яких, я твердо запевняю, ви не знайдете у жодній школі з її затверділим статутом… не просто перечекавши місяць і все, просидівши зарплату, відбувши урок. Кожен з вас, друзі, відчув це на собі.

Саме тому, іноді, нам доводиться приймати, болісні рішення - відмовляти комусь із вас. Бо ви вже мали нагоду відвідати наші заняття, і продовжуєте їх відвідувати, і саме тому, щоб ви продовжили, нам потрібні ці нові обличчя, для яких екскурсія - це, можливо, єдине, що поки їх зацікавило у нас.

Ці події не заплановані, часто, не оплачені донорами. У ці події ми вкладаємо всю силу своїх організаторських здібностей, переконання, працюємо з бізнесом, проводимо корпоративи багатіям, щоб зібрати кошти вам та вашим дітям на квитки. У свій вільний час, натомість родинному спілкуванню і вихідним, тому, що є мета!

Ця мета - це діти, які, зрештою стануть батьками. Діти, які можливо, подорослішавши, не аргументуватимуть інвалідністю свої права, але досягненнями, які згадають цей досвід і замість того, щоб гніватися на те, чого їм не дали, вони будуть вдячні за те, що вже мають. І Всесвіт, раптом, повернеться до них тим місцем, яким би вони хотіли, а не тим, яке зараз жевріє їх батькам…

Ви вже отримали, друзі, перший бонус. А ось другий: якщо ви зможете організувати події краще, то ласкаво просимо до нашої команди. Ми довірятимемо вам всі організаційні процеси, і ви отримуватимете непогану платню - на рівні вантажника (при всій повазі до цієї професії). Можете одразу надіслати нам план виїзної події у заміський комплекс “BALKA”, який ми анонсуємо вже незабаром і зберемо новий урожай хейтів.

Але прекрасного, все-таки, більше.

П.С. Всі цитати змінені, факти перекручені і, взагалі, вся історія вигадана. Але, можливо, комусь стане в нагоді.

Безіменна картина Жана Мішеля Баскія. Найдорожча, доречі. Продана за 110 млн. доларів на Sothbey's за 10 хвилин.