Зігрітися зимою

Ми це зробили друзі! Ми отримали рахунок за опалення на листопад. І навіть рахунок не на опалення, а на внесення авансу, який дозволить розпочати опалювальний сезон.

Нажаль, ми не розраховували на такі величезні приміщення коли писали бюджет проєкту, а відтак суми, яка покривала б опалення, в бюджеті проєкту немає...

Але якщо кожен з батьків зробить доброчинний внесок у розмірі 150 грн. то, сподіваємося, що нам вистачить цієї суми до кінця опалювального сезону. Для внесків у нас є офіційна доброчинна платформа Спільнокошту:

(клікнувши на кнопку, необхідно натиснути "Фондувати")

Ця платформа існує з ранніх етапів існування проєкту і завдяки вашій підтримці ми змогли вистояти у найтяжчі часи, коли не було підтримки від донорів. Щоб вистояти зимою, нам необхідно довести цифру на Спільнокошті до 300 000 грн. Гайда! Вже роблю власний внесок також.

УВАГА! Ми не маємо права ВИМАГАТИ від вас жодних внесків чи оплати. Подібні внески - це ваше добровільне бажання підтримати проєкт. Ми ведемо цю кампанію за погодженням з нашим основним донором Save the Children.

П.С. Доземний уклін від нас та діточок тим батькам, хто підтримував і підтримує нас регулярно!

П.П.С. У скриньку на вході ми вже зібрали 5000 грн. Всі ці кошти передані на рахунок ГО "Художників "Пектораль" і теж йдуть на опалення.

Щиро ваші,
Ярослав Терновський
та команда Арт-центру "Зело"