Резиденція Св. Миколая

Ми веземо діточок у зимову казку! У резиденцію Святого Миколая!!

Тільки уявіть… За вікном зима, а у камінній залі, прикрашеній гірляндами, горить велитенський камін, як у лицарському замку, і у ньому палають величезні колоди…

Атмосфера казки. Збуваються дива. Ми загадуємо найзаповітніші бажання у цей день. На нас чекають дивовижні конкурси, розваги і душевні посиденьки біля вогню під живу музику свята…

А ми ще будемо пити запашний чай і їсти авторські смаколики від кращого кондитера Полтави, мусові тортики з натуральною начинкою. М-м-мм… Аж тануть у роті…

Нашу подорож фотографуватимуть одні з кращих фотографів Денис та Стас і зніматиме один з кращих відеографів Тарас, щоб у нас залишилася чудова згада про цю подію…

Ну, звісно, як же без подаруночків від Святого Миколая! Їх отримає кожна дитина!

Ми поїдемо у подорож за 30 кілометрів від Полтави. До соснового лісу, прямо на березі Ворскли. До одного з кращих заміських комплексів із символічною назвою… Мис Доброї Надії… Всі фото, які ви бачите, зроблені там!


Вирушаємо 12.12.22 о 16:00!!! Від А&H HUB від “Зело”, вул. Гоголя, 38

Вже шукаєте форму реєстрації??? Її немає!

Як потрапити?

  1. Напишіть у соц. мережах (Facebook або Instagram) публікацію будь-якого змісту, яка стосується ваших діточок. Це може бути публікація пов’язана з нашим ХАБом чи Арт-центром або не пов’язана. Це може бути схвальний відгук або хейтерський про нас. Це може бути якась ваша історія про дітей, якою ви готові поділитися. Це можуть бути дитячі мрії чи бажання тощо.

  2. Додайте фото до вашої публікації. Це може будь-яке ваше фото чи зображення з інтернету, малюнок, селфі, мем тощо.

  3. Додайте до публікації такий текст та хештег, а також тегніть Арт-центр “Зело”:

Беру участь у розіграші бо хочу, щоб моя дитина поїхала до Резиденції Святого Миколая разом із @ArtCentreZELO

#A_and_H_hope_for_children

УВАГА! Текст повинен бути точно таким, як ми зазначили, без змін, а також хештег.

ВСЕ! ВИ ЗАРЕЄСТРОВАНІ!

Однак, у поїздку ми зможемо взяти тільки 30 діточок (максимум, який вмістить автобус та локація з комфортом) тому ми запросимо дітей авторів публікацій, які набрали більше всього реакцій (вподобайка, хейт, смайл, сердитий смайл), будь-яка реакція зараховується.

Ви можете просити ваших друзів лайкнути публікацію, ви можете робити необмежену кількість репостів. Ви можете робити НЕОБМЕЖЕНУ кількість публікацій. Однак, зарахується тільки та, яка набере більше всього реакцій. Тільки одна з публікацій зараховується навіть, якщо в Топ-30 потрапляють дві від одного автора.

А що робити, якщо у мене дві дитини? Якщо Ваша публікація потрапить у Топ-30 за кількістю реакцій, ми запросимо обох!

А якщо у мене три дитини? Якщо Ваша публікація потрапить у Топ-30 за кількістю реакцій і ваші діти віком 6-16 років, ми запросимо трьох!

А якщо я не активний користувач соц.мереж, а от мій сусід, блогер Коля, - профі? Ви можете попросити Колю зробити публікацію замість вас! Незалежно від того, хто зробить публікацію, якщо станом на 10:00, 10.12.22 ця публікація у ТОП-30 за кількістю реакцій, ви їдете! Блогер Коля може передати вам право участі у поїздці!!!

УВАГА! Запрошуються діти віком від 6 до 16 років. Участь дорослих не передбачена. З дітьми їде достатня кількість викладачів Арт-центру “Зело”. Діти повертаються до пункту відправлення о 20:00 12.12.22 Якщо у вас зміняться плани, ви зможете передати право поїздки іншій дитині.

ВАЖЛИВО! Необхідно зробити саме ПУБЛІКАЦІЇ в одній із соц. мереж (Facebook, Instagram або у двох одночасно). Сторіз участі в рейтингу не беруть. Також ВАЖЛИВО тегнути Арт-центр “Зело” в публікації, додати до вашого тексту той, який ми Вам запропонувати та ХЕШТЕГ. Саме за хештегом ми зможемо ідентифікувати вашу публікацію. Результати 10.12.22 о 10:00.

УВАГА! Реальна погода та декорації можуть відрізнятися від зображених на фото. Ми також залишаємо за собою право доповнювати та змінювати програму, однак, ви знаєте, друзі, ми викладемося на всі 100% і все буде максимально круто!!

Інформація для роздумів, друзі!

Людська природа така, що більшість батьків так і не зробить публікації, щоб їх дітки отримали можливість поїхати до Резиденції Св. Миколая. Хтось вважатиме це надто складним, заморочливим, непотрібним... Хтось оцінить свої шанси потрапити, як мізерні... А хтось просто забуде...

А ви пам'ятаєте цитату Брюса Уілліса у нашому залі Tate Modern?

"Знаєте, хто такий невдаха? Справжній невдаха той, хто настільки боїться програти, що не насмілиться навіть спробувати..."

За нашими оцінками, якщо хоча б 100 батьків зроблять публікації, то це буде величезний успіх! Тож, шанси 1 до 3, друзі!!! Тобто, неймовірно високі!

Ми провели велику роботу, витратили чимало зусиль і ресурсів, щоб зробити таку поїздку можливою. Тож...