Анонс нових найчудовіших занять

Майстер-клас від “Victoria drone school” 

😲У ваших дітей є можливість навчитися керуванню дронами від справжніх професіоналів.🛩🛩🛩


Благодійний фонд “Віĸторія” (м. Полтава, Уĸраїна) навчає молодь ĸеруванню безпілотними літальними апаратами (БПЛА), адже таĸі знання і вміння знадобляться в майбутньому не лише у війсьĸовій сфері, але й промисловості, сільсьĸому господарстві, сфері послуг та інших галузях.


На ваших дітей чекає: 

✔ Розповідь про безпілотні літальні апарати та принципи їх роботи. 

✔ Навчання азам управління мультикоптерами на програмі-симуляторі - це крутіше будь-якої комп’ютерної гри. 💻

✔ І, нарешті, - практичне навчання ĸеруванню БПЛА. 🛩


Коли? 25.03.23 об 11:00. Де? Вул. Гоголя, 38, Art & Health HUB.


УВАГА! На цей МК всього 15 місць. Тож ми запросимо дітей, які ще не змогли потрапити до нас або у порядку черги реєстрації. Сподіваємося на Ваше розуміння. 


Тривалість заходу - до 4 годин.


Майстер клас підходить для дітей та підлітків 12+

Участь вільна але за реєстрацією:

Супер-кльові заняття з Ґо для ваших дітей! 

Ґо - найдавніша настільна гра у світі. Правила ґо дуже прості, тому навіть дошкільнята можуть легко їх засвоїти. У той же час ця простота відкриває нескінченну кількість варіантів на дошці, тому гравці постійно стикаються з новими викликами, які спонукають їх до творчого пошуку рішень. У наші дні ґо це міжнародний вид спорту, з якого регулярно проводяться змагання різноманітних рівнів та масштабів. У Південній Кореї вивчення ґо входить до програми шкільної освіти. Неважливо, чи прагнете ви спортивних досягнень або вам просто подобається проводити час за грою у хорошій компанії, займаючись ґо, ви завжди будете працювати над своїм способом мислення і прийняття рішень.

Приєднуйтесь до занять та відкрийте для себе новий захоплюючий світ ґо!

Тренер з ґо - Семен Грінченко.

Є різні вікові групи, друзі! Чекаємо на Вас! Але можливість потрапити теж обмежена, не зволікайте.

Шукайте заняття позначені написом NEW. УВАГА! Просимо Вас не обирати заняття на які Ви вже ходите, або на які перебуваєте у списку очікування. Це значно ускладнює роботу адміністратора.

Нагадуємо, що вся актуальна інформація для батьків, в тому числі, списки діточок (кодові і мена) та заняття, на які зараховані діти, в Телеграм-каналі для батьків. 

Арт-терапевтичний уїк-енд!

Запрошуємо батьків на зустріч з чарівною назвою "Моя дитина - моя квітка". На якій ви зможете відстежити деякі особливості батьківсько-дитячих стосунків та задати спеціалістам-психологам питання по темі зустрічі.

Майстер-клас проводять спеціаліст з Полтави, Дудник Людмила, психолог, спеціаліст з сенсорної інтеграції, та спеціаліст з Харкова, Рахман Лейла, психолог/нейропсихолог.

Для батьків.

Коли? 25.03.23 о 15:00. Де? Вул. Гоголя, 38, Art & Health HUB. 

А в цей же час, майстер-клас з весняною тематикою для дітей "бджілка на квітці".  Гарантуємо веселий весняний настрій, та цікавий майстер-клас!


Майстер-клас проведуть спеціалісти центру Кортекс, Тетяна Ванджура (психолог, спеціаліст по сенсорній інтеграції) та Козинець Юлія (логопед). Креативні, творчі та веселі. Мають досвід групової роботи з дітьми, регулярно ведуть тренінги для дітей в центрі Кортекс.

Для дітей віком 5-9 років.  

Коли? 25.03.23 о 15:00. Де? Вул. Гоголя, 38, Art & Health HUB. 

А ще - спільний майстер-клас для батьків та дітей віком 4-7 років “Яскрава арома сіль”

Неймовірний майстер-клас створений для діточок з метою зняття напруги та веселого змістовного дозвілля. Робота з сіллю допоможе зняти тілесні зажими, а ароматерапія підтримати психіку.


Авторки: психологині, арт-терапевтки Анастасія Дмитрієнко та Людмила Юхименко


Коли? 25.03.23 о 15:00. Де? Вул. Гоголя, 38, Art & Health HUB. 

Майстер-клас із олійного живопису Ярослава Терновського  “Соковитий лимончик” 

Потекла слинка при виді лимончиків? Вам до нас!

🎨Цього разу живопис олійними фарбами! На великому полотні 40х40 см художник протягом 2,5 годин покроково покаже Вам як вправлятися з пензлем та фарбами так, щоб вийшли прозорі, живі лимончики. Різні техніки та прийоми, особливості змішування фарб, а в кінці - завершена картина, яку ви забираєте додому.

Зазвичай такий майстер-клас вартує 750 грн. Але зараз Ви можете зробити доброчинний внесок для діточок у Пісочині від 400 грн. ВСІ без виключення кошти підуть на творчі потреби дітей передмістя Харкова, а ви отримаєте неперевершену картину собі у нагороду за ваше добре серце.


Як це зробити? Кидаєте донат від 400 грн.

➡️➡️➡️https://send.monobank.ua/jar/4viBtv5WRt

💳Номер картки банки 5375 4112 0401 5197 (Ярослав Терновський)

У коментарі пишете “МК” і приходите 23.03 о 18:00 за адресою вул. Гоголя, 38 (4 поверх ТРЦ “Метрополітен) Art & Health HUB. 

Без ДЗІНКА та ПОПЕРЕДЖЕНЬ. Ми будемо Вас чекати...

Цей майстер-клас підходить для дорослих та підлітків 12+

Кінострічка «Сильні, як земля» 

Благодійний фонд “Віĸторія” (м. Полтава, Уĸраїна) та громадська організація «АНТС» запрошують на перегляд документального фільму «Сильні, як земля» про українців у тилу, які попри війну творять життя країни.

"Сильні, як земля" — це документальний проєкт про людей, котрі попри наслідки війни, продовжують творити життя в Україні. Тримають тил, поки військові тримають фронт, відчуваючи особисту відповідальність за країну. Йдеться  про війну не через біль та страждання, а про відродження людської сили, гідності та відбудови в умовах продовження війни.


Автори зібрали певний колективний образ тилу: показали історії внутрішньо переміщених осіб, людей, які релокували свій бізнес, змушені були відбудовувати свій дім чи інфраструктуру міста або ж просто продовжували працювати, незважаючи на всі виклики війни.


Кінопоказ відбудеться 24 березня о 17:00 у Кінотеатрі WIZORIA- "Колос", вул. Гоголя, 22. Вхід – довільний донат на проєкт школи дронів для молоді “Victoria drone school”.

Реєстрація не потрібна - просто приходьте!

Вишенька на торті - зустріч з Ігорем Ласточкіним та "Ветеранами космічних військ"!!!

Тут слова зайві, але все ж...

У першій своїй мініатюрі в студентські роки в «першокурсників» йому довелося грати перелякану людину. Хоча слів у нього не було, він настільки сильно хвилювався, що його персонаж дійсно вийшов переляканим. За свою кар'єру КВНщика Ігор Ласточкін грав за дніпропетровські команди "+5" і "Сталевий проєкт"
З 2013 року знімається у серіалі  "Країна "У"
З лютого 2015 року один із членів журі та тренер гумористичного фестивалю Ліга Сміху.

І-і-і-і-і, чемпіони Ліги Сміху "Ветерани космічних військ"!!! Теж їдуть до нас!

Задайте Ваше питання Ігорю та "ветеранам" під час зустрічі;)

Запрошуються діти та батьки

Коли?  ЗАВТРА 16.03.23 о 15:30. Де? Вул. Гоголя, 38, Art & Health HUB.